Park Assist.

Povećajte svoje mogućnosti.

Dodatnu opciju predstavlja kamera za vožnju unazad "Rear View", koja vam pomaže prilikom vožnje unazad u meri u kojoj to dopušta ograničeno vidno polje kamere.

Po želji dostupna funkcija "Area View" nudi vam čak i prikaz okoline vašeg Arteona od 360°. Pomoću infotainment sistema u ograničenom vidnom polju četiri kamere otvaraju vam se uglovi gledanja koji se inače loše vide sa vaše pozicije vozača. To je posebno praktično kada imate malo prostora za manevrisanje.

Takođe opciono dostupna podrška izlaska iz parking mesta prati vozila koja seku putanju vašeg vozila sa zadnje strane. U okviru svojih granica, sistem na taj način može omogućiti bolji pregled i upozoriti vas na ebventualne prepreke i nadolazeći saobraćaj. U optimalnom slučaju sistem će putem regulacije kočenja sprečiti sudar ili ublažiti njegove eventualne posledice.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim