Navigacija

Telefoniranje bez upotrebe ruku u novom modelu Arteon sada je znatno jednostavnije zahvaljujući integrisanoj bluetooth tehnologiji. Navigaciona funkcija "Discover Media" opremljena je ekranom osetljivim na dodir za jednostavno rukovanje, CD playerom, dva USB priključka koji su kompatibilna sa Apple uređajima, USB utičnicom za punjenje i  dva otvora za SD kartice za reprodukciju MP3 i WMA fajlova. Ako želite više: opciono dostupan navigacioni sistem "Discover Pro" predstavlja infotainment sistem za one koji su posebno zahtevni. On nudi ekran osetljiv na dodir veličine 23,4 cm, pregledan 3D prikaz mapa i internu flash memoriju. Rukovanje glasovnim komandama reaguje na izgovaranje naziva mesta i ulica i u skladu sa uputstvima izračunava rutu. Sa priključenim telefonom možete sasvim jednostavno pozivati osobe iz vašega telefonskog imenika, i to tako što ćete izgovoriti njihovo ime. 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim