Motor

Ispod poklopca motora novog modela Arteon maksimalnu dinamiku osiguraće nekoliko efikasnih varijanti motora i menjača. BiTurbo motor snage 176 kW (240 KS) koji je dostupan za Arteon Comfortline i Highline (potrošnja goriva, l/100 km kombinovano 5,9; emisije CO2 kombinovano, g/km: 152) ubraja se među najsnažnije dizel agregate koji su trenutno u ponudi. Sa ovim motorom u sklopu serijske opreme dobijate pogon na sve točkove 4MOTION i električnu  blokadu diferencijala XDS i adaptivnu regulaciju voznog postroja DCC.

To se takođe odnosi i na vodeći agregat među benzinskim motorima modela Arteon koji je rezervisan za liniju opreme Highline i koji impresionira svojom snagom od 206 kW (280 KS) (potrošnja goriva, l/100 km kombinovano 7,3; emisije CO2 kombinovano, g/km: 164).

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim