Motor

Ispod poklopca motora novog modela Arteon maksimalnu dinamiku osiguraće nekoliko efikasnih varijanti motora i menjača. BiTurbo motor snage 176 kW (240 KS) koji je dostupan za Arteon Comfortline i Highline (potrošnja goriva, l/100 km kombinovano 5,9; emisije CO2 kombinovano, g/km: 152) ubraja se među najsnažnije dizel agregate koji su trenutno u ponudi. Sa ovim motorom u sklopu serijske opreme dobijate pogon na sve točkove 4MOTION i električnu  blokadu diferencijala XDS i adaptivnu regulaciju voznog postroja DCC.

To se takođe odnosi i na vodeći agregat među benzinskim motorima modela Arteon koji je rezervisan za liniju opreme Highline i koji impresionira svojom snagom od 206 kW (280 KS) (potrošnja goriva, l/100 km kombinovano 7,3; emisije CO2 kombinovano, g/km: 164).

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim