Klima uređaj

Udobnost koju nudi 3-zonski klima uređaj "Air Care Climatronic" u modelu Arteon dolazi u sklopu serijske opreme. U kombinaciji sa opcionim elegantnim panoramskim podizno / kliznim krovnim prozorom sa električnom funkcijom podizanja i pomicanja nisu garantovani samo čudesni prizori i elegantni izgled. Svetlost koja kroz ovaj prozor prodire u vozilo pruža jedinstven osećaj prostranosti.

Novi Arteon raspolaže i opcionim inovativnim vetrobranskim staklom za ugodnu klimu u vozilu. Ovo bežično grejano i infracrveno reflektirajuće vetrobransko staklo smanjuje direktno zaslepljivanje sunčevim zracima.

Zahvaljujući opciono dostupnom zatamnjenom zadnjem staklu i pripadajućim zatamnjenim zadnjim bočnim staklima putnici na zadnjim sedištima zaštićeni su od sunca, a dodatno je naglašen i elegantni izgled modela Arteon.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim