Dizajn svetala

U sklopu serijske opreme tu su LED glavna svetla, u koja se osim svetala za dnevnu vožnju ubraja i automatsko uključivanje svetala. Ova funkcija pomoću senzora za sumrak doprinosi optimalnom osvetljenju. U kombinaciji sa opciono dostupnim navigacionim sistemima nudimo vam prediktivna glavna svetla. Ona unapred osvetljavaju zavoje - i pre nego što zakrenete volan u željenom smeru.

Zadnja svetla očaravaju modernom i estetskom LED tehnologijom. A zahvaljujući dinamičnim pokazivačima pravca u zadnjem delu modela Arteon Elegance i R-line nećete samo sigurno putovati već ćete pritom i vrlo dobro izgledati.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim