VW Arteon: Car-Net Security & Service

Jednako korisne u svakodnevici kao i u slučaju nužde: serijske Car-Net usluge "Security & Service"¹ pomoći će vam sa informativnim podacima i direktnom vezom sa Volkswagen centrom za kupce.

Kada je sledeći inspekcijski servis? Koji je nivo napunjenosti rezervoara? Posebno onda kada vozilo koristi više osoba, dobro je znati da se odgovor na ova pitanja po želji može jednostavno dobiti i online. Zahvaljujući Car-Net uslugama "Security & Service"¹ na raspolaganju vam stoje brojni relevantni podaci o vašem vozilu na web portalu.

Tehnologija se međutim može pokazati jednako korisnom i tokom vožnje: ako sistem u okviru svojih granica registruje sudar, automatski će se uspostaviti kontakt sa Volkswagen centrom za kupce. Na ovaj način moguće je zavisno od situacije, alarmirati pomoć na licu mesta i proslediti relevantne informacije kao što su podaci o vozilu, broj osoba u automobilu ili lokacija. Vozač može preko audio veze dobiti podršku i pomoć dok ne stigne hitna služba.

U granicama mogućnosti sistema.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim