VW Arteon: Ambijentalno svetlo

Ambijentalno svetlo.

Pritiskom na dugme na centralnoj konzoli možete jednostavno upravljati osvetljenim konturnih linija u pragovima i dekorativnim lajsnama, prednjim i zadnjim svetlima za čitanje kao i osvetljenjem prostora za noge. Pritom možete da birate između tri atraktivne boje. Sva svetla unutrašnjeg prostora opremljena se naprednim LED diodama. Zahvaljujući inovativnom ambijentalnom osvetljenju (opciono dostupno) sada ćete i vi i vaši suputnici putovati još udobnije.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon.