Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Forma prati fascinaciju. Arteon

 

Cena od (sa PDV-om)
37.686,-
Snaga motora (kW)
110 - 147
kW
Snaga motora (KS)
150 - 200
KS
Potrošnja goriva
4,8 - 5,6
l/100km

Lepota svim čulima.

Sa Arteonom Volkswagen predstavlja vozilo čija snažna i prepoznatljiva pojava svaki dan daje nešto više.

Pokrenuti video
Spoljašnjost

Fascinantan dizajn.

Volite sportski osećaj kupea, ali ne želite da žrtvujete udobnost i prostranost u vožnji? Dopustite da vam predstavimo novi Arteon: dinamičan estata iz svakog ugla.

Saznajte više

Elegance i R-Line

Premijum od elegantnog do sportskog

Za one koji žele još više - varijante opreme Arteon Elegance i R-Line nude udobnost, sportsku opremu i dizajn na visokom nivou.

Saznajte više

Dizajn svetla

Uzbudljiv dizajn svetala za optimalnu vidljivost.

Inovativni koncept LED-osvetljenje savršeno oslikava srž novog Arteona: savremen i uzbudljiv dizajn, praktičan i funkcionalan u svakoj situaciji.

Saznajte više

Komfor.

Prepoznatljiv kao i sam Arteon su njegove karakteristike udobnosti. Arteon svako putovanje čini jedinstvenim doživljajem koji će očarati sva vaša čula.

Komfor.

Unutrašnjost

Nazad na pregled

Dobrodošli u visoku klasu.

Beskompromisnu pojavu novog Arteona doživećete već pri prvom ulasku u vozilo. Uživajte u serijski dostupnoj opremi koja nudi vrhunski osećaj u vožnji, kao što su udobna sedišta, kvalitetni materijali i prostranost duž celog vozila.

ergoComfort

Nazad na pregled

Vaše mesto u wellnesu.

Na izrazito kvalitetnim vrhunskim komfornim sedištima novog Arteona svaka vožnja će postati pravi sportski opušteni užitak.

Uvek pregledno.

Nazad na pregled

Active Info Display

Uvek u toku - sa inovativnim instrumentima Active Info Display i Head-up ekran.

Klima uređaj

Nazad na pregled

Uživajte u sopstvenoj klimatskoj zoni dok putujete.

Klima uređaj "Air Care Climatronic" sa 3-zonskom regulacijom temperature omogućava putnicima da nezavisno podese individualnu temperaturu koja im odgovara.

Sistemi asistencije.

Privlačenje pažnje: Arteon je uverljiv kako u premium dizajnu, tako i u vožnju. Jer, kada su u pitanju novi sistemi asistencije vozaču, on postavlja nove standarde.

Vožnja za prediktivnom podrškom.

Vožnja

Nezavisno od toga da li se nalazite u nepreglednom gradskom saobraćaju ili u saobraćaju sa čestim zaustavljanjima i kretanjima - Arteon će vam pružiti podršku inovativnim sistemima podrške. Dobar je osećaj kada ste u zahtevnim situacijama u saobraćaju korak ispred ostalih.

Saznajte više

Park Assist

Povećajte svoje mogućnosti.

Novi Arteon znatno će vam olakšati parkiranje pošto već ima serijski ugrađenu pomoć pri parkiranju. Osim toga možete da se odlučite i za podršku upravljanju pri parkiranju "Park Assist". Ona u okviru granica mogućnosti sistema procenjuje da li vaš Arteon može da stane na određeno parkirno mesto

Saznajte više

Svetla

Odlika: očigledno.

Inovaciona snaga novog Arteona ogleda se i u njegovim svestranim opcijama svetala. LED glavna svetla sa svetlima za dnevnu vožnju u vizualno impresivnom obliku hromiranih krila deo su serijske opreme.

Saznajte više

 

Emergency Assist

Vaša pomoć u najgorim situacijama.

Opcioni sistem podrške "Emergency Assist" preuzima upravljanje vozilom u hitnom medicinskom slučaju. On se aktivira kada sistem ne registruje nikakvu aktivnost vozača.

Saznajte više

Zastoj

Komforno u stani-kreni saobraćaju.

Opciona podrška kod saobraćajnog zastoja koristi pouzdane funkcije poput automatske regulacije udaljenosti ACC i podrške zadržavanja vozila u kolovoznoj traci "Lane Assist" kako bi omogućila ugodnu vožnju u koloni.

Saznajte više

Car-Net App-Connect
Car-Net „Security & Service"
Car-Net „Guide & Inform"
Car-Net App-Connect
Car-Net „Security & Service"
Car-Net „Guide & Inform"

Dobro umreženi.

Internet u automobilu u Volkswagenu se zove Car-Net. Iza tog naziva kriju se praktične usluge i korisne aplikacije.

Vaša podrška u svakom trenutku.

Nezavisno, da li se radi o količini goriva u rezervoaru, kilometraži ili napomenama za sledeći inspekcijski servis: sa uslugama Car-Net "Security & Service" imaćete pregled nad brojnim relevantnim podacima vašeg vozila - sasvim jednostavno putem web portala. A usluge vam mogu biti korisne i tokom vožnje.

Navigacija može biti tako komforna.

Opciono dostupni navigacioni sistem "Discover Media" pomaže vam da u novom Arteonu pronađete najbrži, najkraći i najefikasniji put do svog cilja.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim